Hlavní obsah
Článek

Jedna z hlavních hrdinek filmu Decibely lásky Aneta Vrzalová je k sobě značně sebekritická a zbytečně na sobě hledá chyby. Kráska s dokonalou postavou si myslí, že má kila navíc a není spokojená ani se svým hereckým projevem.

"Nesnáším koukat se na sebe a sama sobě se nelíbím. To je u mě ale normální, a nejen u mě. Poprvé jsme se na Decibely lásky koukaly s Betkou Bartošovou a pak jsme se šly opít, protože jsme usoudily, že tam vypadáme strašně. Ale dojem, který to zatím dělá na lidi, je pozitivní, takže jsme moc rády," svěřila nám.

Protože obě holky čekalo ještě několik dalších slavnostních uvedení filmu, zajímalo nás, zda se vždycky na sebe podívají a pak se půjdou opít. To by byla docela zátěž na játra. "To ne, nám to stačilo vidět jednou. Pak už fungujeme jen v rámci programu, jako je koncert a autogramiády," vysvětila Aneta.

Velký maraton muzikálu Děti ráje, kde hraje jednu z hlavních rolí, začne Anetě až od března, tak se poohlíží i po další práci. "Teď mám nabídku na jeden seriál a moje manažerka sjednává termíny, aby se to dalo skloubit jak s muzikálem, tak s dalšími projekty. Všechno jede, jak má, takže jsem spokojená," uzavřela Aneta, která už se mihla v seriálech Kancl a Svatby v Benátkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám