Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a producent muzikálu Děti ráje Sagvan Tofi (59) musí zaplatit svým "kamarádům" Michalu Bělouškovi a Viktoru Mrázovi (57) více jak dva milióny korun. Před pár dny to potvrdil soud. Podle Tofiho bývalých společníků jde o peníze, které jim dluží Tofi dvacet let a nesouvisí s muzikálem Děti ráje, který v Praze se Sagim produkovali.

„Dlužil nám peníze od roku 1995. Táhlo se to dvacet let a nám už došla trpělivost. Měl dost času to vyřešit, mohl ty peníze vracet postupně, nebo dostatečně o tom komunikovat. Nic takového se nestalo,“ tvrdí Běloušek.

Sagvan Tofi nyní konečně promluvil a vypadá to ještě na dlouhou právní bitvu. Budete se divit, co o bývalých kamarádech řekl.

"Samozřejmě že tato kauza souvislost s Dětmi Ráje má. Mrzí mne, že po pěti letech naší spolupráce přišla takováhle odezva. Mojí chybou asi je, že jsem se spoléhal na slovo a podanou ruku a také na přátelství, které, jak se ukazuje, tak žádným přátelstvím nebylo. Asi pánové nemohou překousnout velký úspěch nově nastudovaných Dětí Ráje v Brně, které jsem jako producent v Bobycentru znovu uvedl," řekl Super.cz Tofi.

"Od premiéry, která proběhla v září 2015, dělají pánové Mráz s Bělouškem všechno proto, aby znemožnili jeho další uvádění, a to i přes to, že jim dávno vypršela licence. Taktéž zřejmě trpí ztrátou paměti. Byl jsem tichým společníkem společnosti NoArt s.r.o. při uvádění muzikálu Děti ráje v Praze, do dnešního dne jsem neobdržel vyúčtování ani podíl na zisku, který měl být ve výši jedné třetiny. Záloha na tento podíl byla panem Bělouškem prohlášena za půjčku, kterou mám teď zaplatit," vysvětluje herec a producent.

"Nechci to řešit mediálně, podnikám právní kroky. Chci jenom říct, že je mi to líto a považuji to za důsledky své lidské a podnikatelské naivity," dodal Sagvan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám