Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zamilovaný primácký pár Sandra Parmová a Michal Janotka trávil letos svou dovolenou v Thajsku, konkrétně na ostrově Koh Samui. I když jim počasí v průběhu dovolené moc nepřálo, přece jen si užili sluníčka a koupání v moři.

„Sluníčko a palmy k životu potřebuji, takže jsem moc ráda, že alespoň jednou ročně se nám podaří dostat se k moři a vše si pořádně užít,“ prozradila nám moderátorka Odpoledních zpráv.

Do Thajska mimo jiné Sandra s Michalem vyrazili i díky skvělé a pálivé kuchyni, kterou mají oba velmi rádi. „Nejradši jsme jedli v úplně obyčejných restauracích s plastovými židlemi a igelitovými ubrusy a vždy bylo jídlo skvěle dochucené. Všude jsme si dopřávali čerstvé ovoce. Navíc miluji kokosy, které jsou zdraví prospěšné, takže jsem si letos každý den dopřála jeden,“ dodala Sandra.

V průběhu pobytu dvojice poznávala krásy ostrova Koh Samui, a to hlavně na vypůjčené motorce. „Takhle hodně jsem na motorce jezdil vůbec poprvé v životě, v Čechách jezdím převážně autem,“ svěřil  Michal. „Zatímco si Sandra užívala procházek po dlouhých plážích, já preferuji koupání v moři a přiznávám, že energií mě dobíjí pobyt na slunci,“ doplnil Janotka, který nemá zdaleka tolik plavek jako svých proslulých péřovek. V Thajsku vytáhl pouze dvoje.

A jestli si myslíte, že na této dovolené sexy moderátoři nabrali nějaké to kilo navíc, opak je pravdou. Díky lehké a zdravé asijské kuchyni nemusely primácké kostymérky dělat žádné úpravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám