Hlavní obsah
Článek

V páru spolu tancují rovných deset let, chodí spolu šest let, ale jiskří to mezi nimi stále jako mezi puberťáky. Jana Ondera i Lucku Hunčárovou znáte důvěrně jako taneční protějšky celebrit z populární taneční soutěže StarDance.

Poslední lednový víkend tančili na Českém plese v Bruselu a výlet do Belgie se rozhodli si prodloužit. „Loni jsme to nestihli, takže jsme letos do Bruselu přiletěli o pár dní dříve, abychom si všechny zásadní památky i romantická zákoutí hezky prošli,“ řekl Super.cz Honza.

Ani on, ani jeho partnerka si na nedostatek práce nemohou stěžovat. „Teď to máme nabité. Taneční kurzy jsou plné, je plesová sezóna, a navíc začínáme točit nové díly Tanečních hrátek na Déčku. Až se to uklidní, snad konečně dojde na ty zásnuby,“ směje se vítěz dvou řad StarDance.

Lucie, která na sebe zatím nejvíce upozornila v letošní řadě po boku národem milovaného i plísněného Lukáše Pavláska, jen přitakává. „Máme teď šrumec. Třeba už tento pátek budu s Lukášem tančit na plese České televize,“ doplnila.

Reklama

Další články

Načítám