Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pierce Brosnan (62) se zdá být až moc dokonalý na to, aby byl skutečný. Podle mnohých žen nejcharismatičtější představitel agenta 007 strávil více než dvacet let s jedinou ženou Keely Shaye Smith, kterou dodnes uctívá a zbožňuje. Navíc se nezdráhá své city dát najevo a podělit se o ně i s fanoušky. Naposledy svůj obdiv k ženě, která mu porodila dva syny, projevil prostřednictvím Instagramu, kde sdílel jejich společnou fotografii z rodinného archivu s popiskem ‚Má láska‘.

Nutno podotknout, že hercova manželka byla v mládí skutečně úchvatná a jako vzdělaná žurnalistka mu velmi imponovala. Není divu, že na ní mohl oči nechat. Jeho city k ní jsou ovšem prý stále stejně silné jako v den, kdy se poznali.

Brosnan je opravdu hollywoodskou raritou. Svou první ženu - o pět let starší australskou herečku Cassandru Harris - poznal krátce po škole. Strávil s ní sedmnáct let až do její smrti v roce 1991, kdy podlehla rakovině vaječníků. A nebýt této tragické události, možná s ní zůstal dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám