Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herečce <span class="celebrityId_721">Kateřině <span class="celebrityId_721">Kaiře Hrachovcové</span></span> (41) je poslední dobou docela slyšet. V souvislosti s jejím jménem, s její výtvarnou tvorbou i s její rolí v seriálu Přístav. Z jeho natáčení také pochází úvodní fotografie.

Kaira v Přístavu hraje Milenu, ženu s velmi pestrým šatníkem. „Má figura v seriálu je svým způsobem absurdní a tomu odpovídá i to, jak chodí oblékaná - po svém, ale nejlépe, jak umí. Říkám, že kostým dělá herce. A tyto kostýmy jsou skvělé a i díky nim se mi Milena moc dobře hraje,“ vysvětluje herečka.

Takovou parádu, kterou má na fotkách, ale nenosí ani její Milena - šlo o roli (postavy) v komparsu. „Mně jako Kaiře to ale nevadilo, protože kostým i v tomto případě dotvářel roli. Měla jsem navíc silné brýle, přes které jsem skoro vůbec neviděla, což s sebou neslo docela legrační momenty,“ uvedla Hrachovcová, která nakonec vypadala jako babička.

Extravaganci se Kaira nebrání ani v civilu, v modelech složených nejlépe z kousků z dílen českých návrhářů si ale raději roky ubírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám