Hlavní obsah
Článek

Americkou herečku Ariel Winter dobře znají všichni příznivci seriálu Taková moderní rodinka, ale zdaleka nejen ti, jelikož tato čerstvě osmnáctiletá brunetka na sebe loni poutala i dostatek pozornosti bulváru. Nejdřív to bylo kvůli jejím složitým rodinným poměrům a sporům s matkou a poté hlavně svým odhodláním nechat si o dvě velikosti zmenšit své poprsí číslo šest. Ariel se svým rozhodnutím nijak netajila a stejně nyní přistupuje i k nedílné součásti celého zákroku - jizvičkám, které se ještě nestačily zcela zahojit.

Na nedávné udílení cen SAG se Winter ustrojila do černé krajkové róby s vlečkou a výstřihem vepředu, ale především vzadu. Nějakou tu malou jizvičku zboku přitom herečka vůbec nevnímala a sebevědomě se na červeném koberci před losangeleským The Shrine Auditoriem natáčela fotografům ze všech stran.

Zmenšení podstoupila herečka loni ve svých sedmnácti kvůli zdravotním potížím se zády a částečně také kvůli tomu, že její rychlý vývin dělal těžkou hlavu tvůrcům seriálu, kteří ji jako představitelku teenagerky oblékali raději do volných svetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám