Hlavní obsah
Článek

Zdánlivě už není co vylepšovat, ale transgender Cassandra Cass alias Jessica Rabbit s proměnou rozhodně nekončí. S prosbou o další úpravy se obrátila na kontroverzní americké plastické chirurgy Terryho Dubrowa a Paula Nassifa z televizního pořadu Botched. Přála si od nich vyoperovat několik žeber, aby dosáhla ještě útlejšího pasu a kvůli problémům s dýcháním i přeoperovat už několikrát vylepšovaný nos.

Dnes již sedmatřicetiletá transgender Američanka se narodila jako jeden ze čtyř chlapců do velmi tradiční maskulinní rodiny v Iowě. Svou odlišnost si mezi bratry začala uvědomovat již v raném dětství. Jejím útěkem z reality byly komiksy a především pak kreslená postava Jessica Rabbit, jež se stala její múzou. Jako malá se prý do ní v myšlenkách převtělovala. V dospělosti si dětský sen splnila a za pomoci odporníků se stala její dokonalou živou kopií. Zatím ji to vyšlo na 200 tisíc dolarů, tedy téměř pět miliónů korun.

Tentokrát ovšem Cassandra žijící poslední roky v San Franciscu nepochodila. Kvůli přílišnému riziku lékaři její žádosti o vyjmutí žeber nevyhověli a ani dýchat se jí nezačne lépe. Když jí lékaři sdělili, že by jí již dříve zmenšovaný nos museli znovu zvětšit, operaci odmítla se slovy: „Pokud bych si kvůli dýchání musela nechat nos zvětšit, nechci to. To není Jessica Rabbit.“

Reklama

Další články

Načítám