Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka nováckého Prásku Gabriela Partyšová (45) je od sobotního večera šťastnou novomanželkou. Za muže si po více jak roční známosti vzala svého přítele Daniela Farnbauera. „Jsem šťastná,“ svěřila Super.cz Gabriela, která si ke svému příjmení přidala i to manželovo.

„Obě příjmení jsem si nechala kvůli Kristiankovi,“ vysvětlila moderátorka s tím, že zásnuby i svatbu neplánovali příliš dlouho. „Zvládli jsme vlastně tři akce v jednom. Původně to měla být jen oslava Danových čtyřicátin. Následně se narozeninová oslava změnila v zásnubní a pak jsme se hned i vzali. Za svědkyni mi šla majitelka restaurace Soho Beata Baniková, Danielovi jeho kamarád Pavel,“ líčí podrobnosti svatby Partyšová.

O tom, že jdou vlastně na svatbu, nemělo dvě stě pozvaných hostů ani potuchy: „Nikdo se alespoň nemusel obtěžovat se svatebními dárky. Kdo chtěl, mohl přispět Ladislavu Kroftovi do sbírky podolské porodnice."

Civilnímu obřadu v restauraci Soho byli přítomni rodiče Gabriely i Daniela i jejich děti z předešlých svazků. Mezi pozvanými hosty z řad celebrit nechyběli Halina Pawlowská, Ladislav Špaček nebo například Petr Janda s manželkou Alicí. „Užili jsme si to. Bylo to krásné. Končili jsme ráno kolem sedmé hodiny,“ dodala závěrem Gabriela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám