Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálová kráska Barbora Mottlová (37) se loni na dovolené na Jamajce seznámila se svým aktuálním přítelem, Britem, jenž pracuje v Bruselu. Sice si trochu stěžuje na vztah na dálku, ale jinak může být dost spokojená.

Bára se právě vrátila z dovolené, kterou jí přítel věnoval k Vánocům. Zatímco "obyčejní" turisté jsou rádi, když vidí rezervace Tsavo a Amboseli, oni byli v Keni v nejdražším národním parku Massai Mara, kam se létá soukromým letadlem, a safari mezi spoustou divokých zvířat si vnadná blondýnka užila.

"O safari jsem snila strašně dlouho. Byl to zážitek. Byli jsme asi tři metry od skupinky lvů. Naštěstí byli nažraní, ale stejně nebylo příjemné, když začali obcházet kolem džípu. Srdce jsem měla až v krku," svěřila Bára s tím, že se ráda nechala rozmazlovat v luxusu místní lodge i v parádním hotelu u moře.

"Jsem hodně velký mazlík, úplně mi nevyhovuje, že nežijeme ani ve stejné zemi. Ale rádi spolu cestujeme. Snad to nějak vymyslíme do budoucna. Ale přítel naznačil, že se mu Praha moc líbí a uměl by si představit tady žít, snad je to na velmi dobré cestě," prozradila Bára, kterou už jsme zastihli v plné práci na natáčení seriálu Přístav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám