Hlavní obsah
Článek

Takové erotické napětí, že by rozjelo i vyřazenou elektrickou lokomotivu! Tak to vypadalo při natáčení chystaného filmu Decibely lásky, když si k sobě stoupli Lucie Vondráčková (44) a Petr Čadek. Ve snímku spolu mají scénu, která minimálně horňáky a fandy Lucie pořádně zaujme. Mrkněte do fotogalerie!

Vondráčková má ve scéně tak velké poprsí, až to u ní překvapuje. Vysvětlení je ale prosté: na natáčení přiletěla krátce po narození druhého syna.

„Už před třemi lety jsem Michalovi Davidovi (63) slíbila, že do toho půjdu. Scénář se mi líbil a aspoň mě to donutilo být zas brzy po narození Adama v kondici,“ řekla k filmování Lucie.

Její taneční sólo s Petrem Čadkem patří k nejhezčím scénám filmu, který tvůrci kvůli autorským právům rázně odmítají přirovnávat k předchozím dvěma snímkům s Rudolfem Hrušínským nejmladším v hlavní roli.

„Když máte dobrého partnera, tak to se to tancuje. Bála jsem se, že bude Petr ras, ale byl na nás hodnej a naučil krásně tancovat i Rudu Hrušínského! A já osobně mám od malička slabost pro taneční filmy. Většinou ráda kývnu na projekt, ve kterém se dá pořádně tančit,“ tvrdí zpěvačka, která měla Adámka během natáčení bijáku, jenž má premiéru jedenáctého února a k němuž už vyšel i trailer, celou dobu při sobě.

Reklama

Další články

Načítám