Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Při výšce lépe vzrostlého trpaslíka (kolem 160 centimetrů) vážila celý metrák, skoro se pod ní propadaly dlaždičky, když se po nich procházela! Mladší ségra Ornelly Koktové (31) Charlotte Marie Štiková (19) se doteď prezentovala především selfíčky svých mocných vnad a desítky kil navíc dokázala vždy umně schovat. Teď je na nás vyvalila, budete valit bulvy!

Prý se už začala cítit tlustá jako samice od vepře domácího, proto se rozhodla se svou váhou radikálně zatočit.

Pomoci se jí rozhodl fotograf Filip Matušínský (tomu už se předtím podařilo proslavit Evu Perkausovou), který ji nafotil ještě před hubnutím, a domluvili se, že snímky uveřejní, aby v dobách krize měla dívka motivaci pokračovat a udělat ze sebe pěknou mladou slečnu.

„Domluvili jsme se s jednou klinikou, která jí pomáhá. Vsadil jsem se i s lidmi z pánského časopisu s králíčkem ve znaku. Pokud se Charlotte podaří zhubnout tolik, že se jim začne líbit, dají ji na obálku. Pokud ne, budu pro ně muset nafotit jinou kočku zadarmo,“ řekl Super.cz Filip.

Ségra Ornelly začala držet dietu v prosinci a údajně už má deset kilo dole. Dalších třicet ji ale ještě čeká. Tak snad jí to vydrží!

Reklama

Další články

Načítám