Hlavní obsah
Článek

Říká se 'lepší vyhořet, než se stěhovat'... Ve Spojených státech ovšem změna bydliště několikrát za život není ničím neobvyklým a u celebrit to platí dvojnásob. Mnoho luxusních nemovitostí na prominentních adresách se tak může pyšnit skutečně hvězdným seznamem rezidentů. Nový dům si nedávno pořídila i Britney Spears, která zakotvila v kalifornské čtvrti Thousand Oaks. Pořídila si tam toto úchvatné sídlo s rozlohou 1230 metrů čtverečních.

V domě postaveném v italském stylu byste našli pět rozlehlých ložnic a sedm koupelen, úchvatné je ale především foyer s francouzskými okny do půlkruhu, mimořádně vysoké stropy, několik krbů či obrovská kuchyň ve dřevě s centrálním ostrůvkem.

Ve vlastním vinném sklípku si Britney vybere z 3500 láhví vína, do garáže se jí vejde až šest vozidel, koupat se může v bazénu velkém 111 metrů čtverečních, relax si užije v soukromých lázních a květiny i ovoce natrhá na vlastní rozlehlé zahradě... Součástí koupě nemovitosti byly i vlastní tenisové kurty a golfové hřiště.

A na kolik tahle paráda zpěvačku přišla? Prý na ‚pouhých‘ 7,4 miliónu dolarů, tedy 184 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám