Hlavní obsah
Článek

Už v prosinci jsme vás informovali o tom, že se Monika Leová (32) chystá na několik týdnů do Austrálie. Nyní se nám Česká Miss Earth 2013 svěřila s úžasnými čerstvými zážitky. Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě odjela do Austrálie s partnerem a nyní již snoubencem Martinem Košínem navštívit svou sestru. U protinožců ji uchvacuje hlavně kouzlo přírodních krás.

„Před pár dny jsme například jeli na výlet do národního parku podívat se na jeden přírodní úkaz - 8 pools. Cesta k němu je celkem nebezpečná. Jde se po skalnatém pobřeží kolem útesu. Pokud přijde příliv, není cesty zpět. Když jsme tam šli my, voda byla už příliš vysoko a vlny šíleně narážely o útesy, kterými vedla cesta,” vzpomínala na zážitek Monika a dále pokračovala: „Nakonec jsme tedy usoudili, že nám to za to nebezpečí nestojí a vrátili jsme se. Druhý den nato byla v novinách zpráva o záchranné akci kvůli velkému počtu zraněných lidí, kteří se tam vydali. Teď už je to tam zavřené, tak snad to nebyla naše poslední šance to vidět.”

Leová je okouzlená místní přírodou. Na opuštěné pláži měli štěstí na divoké delfíny. „Na pláži, kde jsme se koupali, kolem nás projela velká skupina delfínu. Málem jsem si splnila sen a dotkla jsem se jich, jak byli neskutečně blízko,” popisuje intenzivní zážitek exotická kráska. Ta je ráda, že se setkala s hejnem delfínů a nikoli žraloků. „Před pár dny tady monitorovali žraloky. Na jedné pláži blízko Sydney jich tu kroužilo padesát,” popisuje své zážitky Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám