Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle má vypadat správně natěšený nastávající tatínek... Americký rapper Ne-Yo (36), jenž je rovněž úspěšným textařem, hudebním producentem a tanečníkem, se již zanedlouho stane trojnásobným rodičem a o jeho nadšení není třeba pochybovat. S pusou od ucha k uchu pózoval tentokrát na modrém koberci v neděli v Santa Monice během udílení Critics‘ Choice Awards se svou půvabnou partnerkou, modelkou Crystal Renay.

Hudebník, jehož původní jméno zní Shaffer Chimere Smith, neustále hladil partnerčino bříško a z jeho výrazu se dalo vyčíst, že se dalšího potomka nemůže dočkat. Z předchozího vztahu s Monyettou Shaw má pětiletou dceru Madilyn Grace Smith a čtyřletého syna Masona Evana Smithe.

Ne-Yo přitom v roce 2010 žil nějaký čas v domnění, že je otcem ještě chlapce jménem Chimere s tehdejší přítelkyní Jessicou White, později ovšem vyšlo najevo, že je otcem někdo jiný.

Reklama

Další články

Načítám