Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z velmi důležitých osob na soustředění finalistek České Miss je Iva Kubelková (46). Patronka jediné národní soutěže krásy je zodpovědná za to, jak bude dvanáctý ročník vypadat. Zároveň jako bývalá účastnice soutěže krásy může být pro desítku finalistek skvělou rádkyní.

Iviny mentorské kvality se projevily během natáčení medailonků dívek na soukromém ostrůvku Ko Samae San. Tam dívkám, z nichž některé nemají žádnou zkušenost s modelingem, vysvětlovala, jak pracovat před kamerou a fotoaparátem. Druhá nejkrásnější dívka roku 1996 oděná jen do plavek a lehkého topíku dívkám názorně ukazovala sama na sobě, jak pózovat.

Kubelková se rozhodně nesnaží poučovat, ale naopak vykřesat z dívek to přirozené, co v nich je. „Letošní ročník je plný opravdu milých dívek. Kolikrát je mi líto, když nějakou holku vidím, jak mimo záběr umí být příjemná a rozesmátá, a pak ji vidím před kamerou sešněrovanou. Chci, aby z ní šlo přesně to, jaká opravdu je, aby měl divák možnost ji poznat v přirozené poloze,” vysvětluje Kubelková.

První Vicemiss roku 1996 je z úrovně finalistek letošního ročníku spokojená. „Holky jsou moc učenlivé a pokorné vůči tomu, co jim říkám já nebo režisér. Je hezké sledovat, že jsou ochotné se něco naučit a udělat něco, čemu věří, že bude dobré,” vysvětluje Iva a jedním dechem dodává: „Dnes natáčíme velké detaily a to není žádná legrace, protože v obličeji se okamžitě ukáže, co si člověk myslí. Je důležité najít hranici, kdy je dívka přirozená a pak sevřená.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám