Hlavní obsah
Článek

Anife Ismet Hassan Vyskočilová (50) si dlouho přála podniknout společné focení se svými mladšími sestrami. Po delším plánování všechny krásky sladily své termíny a potkaly se před objektivem fotografa Michaela Skramuského. Vznikly z toho snímky ve stylu sester Kardashianových.

„Do prádla jsem se svlékla vůbec poprvé. Musím se přiznat, že jsem se hodně styděla. Není příjemné, když se na mě dívá fotograf tak, jak by mě měl vidět jen můj partner,” říká Anife.

Samotné focení ale dopadlo dobře. „Ze začátku jsem byla pyšná na to, že mám tak krásné sestry a že jsem jejich příbuzná. Vzápětí jsem ale dostala vztek z toho, že jsem starší a že mají holky život před sebou,” s humorem uvádí Anife.

Na place se orientální tanečnice pokoušela vytvořit co nejpříjemnější atmosféru. „Snažila jsem se sestrám věnovat, aby byly při focení uvolněné a kašlala jsem sama na sebe, protože to pro mě bylo vůbec první společné focení,” vysvětluje Anife a dále dodává: „Nějaké zkušenosti s focením ale měly. Každá v tomto oboru tak nějak začínala a teď si je fotografové občas berou na focení.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám