Hlavní obsah
Článek

Před rokem byla Julianne Moore (63) oslavovaná za výkon v dramatu Pořád jsem to já, ale i zářící hollywoodská hvězda občas šlápne vedle. Fantasy film Sedmý syn jí naopak může zajistit Zlatou malinu, a rozšířit tak její sbírku o velmi nelichotivou trofej.

Obdivovaná rusovláska se letos kromě finále Hunger Games a lesbického dramatu Freeheld objevila v roli čarodějnice Malkin, kterou měla raději odmítnout. Kvůli nepřesvědčivému výkonu ve filmu Sedmý syn totiž poprvé figuruje v nominacích na Zlaté maliny. A to hned rok poté, co se dočkala vytouženého Oscara.

Julianne Moore však není jedinou hollywoodskou hvězdou, která letos pohořela navzdory tomu, že za své herectví v minulosti dostala nejvyšší ocenění. Ve stejné situaci je Eddie Redmayne. Ten loni dostal Oscara za film Teorie všeho, ale teď je na anticenu nominován za sci-fi Jupiter vychází. Komedie Mortdecai: Grandiózní případ zajistila šanci na Zlatou malinu dříve uznávaným hercům Johnnymu Deppovi (60) a Gwyneth Paltrow (51).

Z loňské hollywoodské produkce se nejvíce nepovedly čtyři filmy, které figurují v šesti kategoriích. Kromě sci-fi průšvihu Jupiter vychází jde o pokleslé komedie Pixely a Policajt ze sámošky 2 i zavrženíhodnou erotickou romanci Padesát odstínů šedi.

Reklama

Další články

Načítám