Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) utekla před útokem bulvárních médií na dovolenou do Turecka. Chtěla si odpočinnout od pomluv a neustálého řešení rozchodu s jejím dnes již expřítelem Martinem Černým. "Už toho bylo vážně dost. Dočítala jsem se věty, které jsem nikdy neřekla. Na titulu jsem byla snad každý den. Bylo to peklo," řekla nám Bočanová.

Populární herečka vyrazila do slunného Turecka s kamarádkou, herečkou Ivanou Andrlovou. Chlapa momentálně nemá. V Turecku ale prý dokonalého nápadníka našla.

"Líbila jsem se mu. Hrál si se mnou a pošťuchovali jsme se. Krásně zpíval a byl dokonale heboučkej. Padla jsem mu do oka na první pohled. Možná věděl, že jsem znamením Ryba. Já se totiž ve vodě mezi rybami cítím fakt líp a bezpečněji než mezi lidmi. V zimě by měl být dokončený můj nový dům a nebude chybět bazén pro Zeuse," říká o svém novém příteli, delfínovi Zeusovi Bočanová.

Na pozemský vztah ale zatím pomyšlení nemá. "To teď vůbec neřeším," uzavírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám