Hlavní obsah
Článek

S problémy se zborcenou klenbou bojuje řada slavných krásek. Trpěla jím například Lucka Vondráčková (44), která musela podstoupit dokonce operaci, a ze zahraničních celebrit si daň z nošení vysokých podpatků vybrala Sarah Jessica Parker či Victoria Beckham (50).

Tato zdravotní komplikace trápí také Terezu Kostkovou, která s ní ale 'bojuje' po svém - jednoduše zdravotní komplikaci ignoruje a podpatky nosí dál. „Myslím si, že mně se klenba zbortila, už když jsem byla malá, tak klidně můžu mít botu na podpatku,” smála se během našeho povídání o botách Kostková.

Ve svém botníku má herečka sice poměrně velké množství sportovní obuvi, protože ráda vyrazí na pochod, nebo si zahrát fotbal se synem Tondou, přesto převládají zejména elegantní boty na hodně vysokém podpatku. „Převažují lodičky, a to vzhledem k mojí profesi, a taky vzhledem k tomu, že lodičky dělají hezkou nohu. Když jdu do společnosti, tak mám velmi často vysoké boty,” říká moderátorská hvězda soutěže StarDance.

Bot má hodně, a tak nás napadlo, zda někdy vyřazuje a obdarovává třeba své kamarádky. „Já boty většinou vyhazuju, protože mám velikost čtyřicet jedna, což žádná kamarádka nemá,” směje se Tereza Kostková.

Reklama

Další články

Načítám