Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerka Jakuba Koháka má pro strach uděláno. Přestože je v pokročilém stadiu těhotenství, nebojácně navštívila premiéru Tarantinova nového filmu Osm hrozných. Jak už je u Tarantina zvykem, tak i v jeho v pořadí osmém filmu není nouze o drsné záběry, střílení, krev a brutalitu.

„Takové filmy jí pomáhají,” komentoval přítomnost své životní družky v očekávání Kohák. „Film se jí opravdu moc líbil,” říká filmař, který se ale s názorem své drahé polovičky příliš neztotožňoval.

„Nevím nevím, co si o tom Tarantinovi mám myslet. Všechno v tom filmu bylo správně udělaný, dobře natočený, skvěle zahraný, fantastická výprava, ale nějak jsem tam postrádal vnitřní pnutí, vnitřní protiboj,” říká Jakub Kohák a jedním dechem dodává. „Když se podíváte na staré italské westerny, tak byly možná hůř natočený, ale bylo to víc ono. Nechyběl tam ten vnitřní protiboj, ale u tohoto filmu ano.”

Kohák je již otcem syna Honzíka.

Reklama

Další články

Načítám