Hlavní obsah
Článek

Tak tohle by vážně nikdo nečekal! Dřív patřili Lucie Bílá (58), skladatel Ondřej Soukup (72) a textařka Gábina Osvaldová (70) k sobě nerozlučně, jako Pat k Matovi nebo Křemílek v Vochomůrkovi, už dávno šli ale od sebe a nechtěli o sobě navzájem ani mluvit. Po letech však kvůli kšeftu jako by přišlo usmíření!

Soukup s Osvaldovou pro Slavici stvořili hity jako Láska je láska, Jampadampadampa nebo Vokurky. Po čase ale přestali úplně umělecky spolupracovat, takže se hned začalo spekulovat, co si ti tři vlastně tak ošklivého udělali.

Bílá nyní s bývalými častými spolupracovníky uveřejnila fotku, na které je i Filip Renč (58).

„Právě jsme natočili titulní písničku k novému velkofilmu o Lídě Baarové. Přejeme vám krásné dny a hurá zpátky k pohádkám,“ napsala o Vánocích na svou sociální síť.

Právě Renč film, který má premiéru koncem ledna a v němž exceluje například Pavel Kříž nebo fantastická Simona Stašová, natočil a před dvaceti lety byl režisérem i kdysi skandálního klipu Bílé Láska je láska. Na tehdejší natáčení také celá parta vzpomínala.

Bílá tvrdí, že s Ondřejem Soukupem a Gábinou Osvaldovou se mimo zraky veřejnosti dál pravidelně schází a že s nimi bude kdykoli znovu spolupracovat. Song jí prý sedl tak, že ho natočila do dvaceti minut.

Reklama

Další články

Načítám