Hlavní obsah
Famous
Článek

Srílanský prezident Maithripala Sirisena je zhnusený tím, co se 20. prosince tohoto roku dělo na koncertě zpěváka Enriqueho Iglesiase v hlavním městě jménem Colombo. Fanynky svlékaly podprsenky, házely je na španělskou hvězdu, a dokonce za ní lezly na pódium, aby ji mohly políbit. Hlava této konzervativní asijské země by pořadatele „nechutných orgií“ nejraději nechala zbičovat jedovatým ocasem trnuchy.

Tato praktika byla v zemi běžná před stovkami let. Ocas trnuchy je poset dozadu zahnutými ostny, které na těle pranýřované osoby způsobí mnoho řezných ran, do nichž pak proniká prudký jed paryby.

„Tohle je necivilizované chování, které jde proti naší kultuře. Nebudu tvrdit, že by tyto nevychované ženy, které si sundávaly své podprsenky, měly být zmrskány toxickými ocasy trnuch, ale pořadatelé tohoto koncertu by být měli,“ prohlásil Sirisena.

Majitelé společnosti Live Events Mahela Jayawardene a Kumar Sangakkara, kteří srílanský koncert pořádali, se za selhání bezpečnostních opatření omluvili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám