Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, začalo se houfně spekulovat o tom, že nedávno Michalem Hrdličkou opuštěná moderátorka Lucie Borhyová (45) si měla najít rychle novou lásku, rybáře a dobrodruha Jakuba Vágnera (42). Sama Lucka to odmítla, jeho kamarádi taky, nám se nyní podařilo hovořit s Jakubem. Co nám řekl on?

„Je to jednoduché. S Luckou se znám odmalinka. Spojují nás naše rodiny a máme se rádi jako přátelé. Velmi si jí vážím. Je to fajn holka, kterou znám mraky let a myslím si, že to, co se jí stalo, si nezaslouží. Mám k ní vztah. Má ráda mě, já ji, ale vyloženě partnerský vztah spolu opravdu nemáme,“ tvrdí Vágner.

I když mluvil jasně o ryzí povaze jejich setkávání, cosi nám napovídá, že z tohohle kamarádství může vzniknout skutečně něco hlubšího.

„Je mi Lucky líto jako člověka. Dostala se do složité životní situace. Nebudu dělat, že ji neznám, i kdyby nás spolu vyfotili. To bychom se ani jeden nemohli scházet s nikým. O každém, kdo bude se mnou, nebo kdo bude kolem ní, budou psát, že jsou spolu. Máme mezi sebou velmi silné přátelství a to je všechno, co k tomu mohu říci,“ dodal Vágner.

Tak uvidíme, zda časem potvrdí, že v sobě našli pevné zalíbení, nebo zůstanou pouze blízkými přáteli.

O Vágnerovi je známo, že velkou část roku tráví v zahraničí a je otázka, jestli by tohle Borhyová ustála. Už otec jejího prvního dítěte byl věčně fuč a vztah jim nevydržel…

Reklama

Další články

Načítám