Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) si už raději žádná novoroční předsevzetí nedává. "Stejně je většinou nikdy nesplním. Ale teď bych chtěla začít znovu hodně cvičit. Dlouho jsem nic nedělala, už mi to chybí a hned po Novém roce bych se na to chtěla vrhnout," slíbila před kamerou Super.cz.

"Ne že bych přibrala, naopak jsem dvě kila zhubla, protože jsem měla hodně práce. Ale spíš se těším, až zase budu dřít a poteče ze mne, a že budu úplně zpocená. Miluju, když ze mě teče pot, protože je vidět, že něco dělám," svěřila a o tom, jak má ráda pocení, vyprávěla ještě nějakou tu chvilku.

Kde se prý zatím nezapotí, jsou probíhající zkoušky na muzikál Angelika. "To je pohodička, pan režisér Libor Vaculík je hrozně hodný. Ale to je teď v začátcích, největší dřina nás čeká až v lednu. A to si myslím, že se zapotím i tam," míní s tím, že díky tomu bude mít v podstatě dvoufázový trénink. Ráno v divadle a večer ve fitku.

Kluka prý Kamila stále ještě nemá. "Pořád jsem sama a nezadaná, takže svátky slavím s rodinou, ale nový rok bych už ráda přivítala s nějakým mužem. Tak to je vlastně moje další předsevzetí, že určitě v roce 2016 už sama nebudu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám