Hlavní obsah
Famous
Článek

I když je Madonně sedmapadesát a režisérovi Guyi Ritchiemu sedmačtyřicet, chovají se poslední dny jako pubertální a emočně nevyzrálí jedinci. Na sociálních sítích ventilují své vzájemné neshody týkající se sdílené péče o patnáctiletého syna Rocka. Vše začalo na Vánoce, kdy popová královna nařídila synovi, aby za ní přiletěl do New Yorku. On to odmítl a chtěl zůstat u otce Guye v Londýně. Zpěvačka si u soudu obstarala příkaz.

Jenže ačkoli soud nařídil, aby Rocco na svátky odcestoval do New Yorku, ten to ignoroval a zůstal s tátou a jeho současnou manželkou Jacqui v Anglii. Popová královna zuřila a začala na Instagramu zběsile zveřejňovat fotky z Vánoc se svými třemi dalšími potomky. A psala k tomu, jak úžasné svátky má. Jacqui a Guy se nechali vyprovokovat a zveřejňovali také snímky. Jak jsou všichni tři s Rockem šťastní v Londýně.

Madonna zveřejnila snímek s dcerou Lourdes a adoptivními potomky Davidem a Mercy. „Veselé Vánoce sluníčkům mého života!“ napsala, aby naštvala Rocka, který s ní odmítl zůstat. Jacqui chvíli poté zveřejnila svou fotku z červencové svatby, na níž pózuje ona, Guy a Rocco. „Veselé svátky s láskou přejí Ritchieovi,“ dopsala.

Rocco sám přitom velmi otevřeně vyjadřuje touhu zůstat trvale v Londýně u otce. Madonně se to nelíbí a hodlá soudně zajistit, aby musel pobývat také s ní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám