Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) už je doma v Americe na Miami, ale Vánoce jsou jí stále blízké ty československé. A tak se jich drží i v Americe.

"Měli jsme pravé československé Vánoce se všemi zvyky a tradicemi, den před Štědrým dnem jsme krájeli jablíčko, abychom byli zdraví, házeli do rohu oříšky, jedli oplatky s medem a na Štědrý večer jsem připravila pravou slovenskou kapustnici a měli jsme bramborový salát, dělám light verzi bez majonézy a místo kapra jsme měli mořskou rybu," řekla Super.cz Belohorcová.

"Podle amerických zvyků bychom měli mít 24. prosince večeři a dárky rozbalovat až druhý den ráno, ale my jsme zůstali věrní našim a po večeři šel manžel s dětmi na terasu, jestli neuvidí letět Santu a já to s Ježíškem zatím dole připravila. Vše děláme tak, aby si to děti co nejvíce užily," vysvětluje moderátorka.

A z čeho měli největší radost děti Salma a Nevio? "Salminka měla největší radost z Frozen zámku a Nevio z ferrari kola. Já našla pod stromečkem krásné zlaté náušničky a od Vlastíka jsme dostali osmidenní plavbu po karibkých ostrovech.Vyrážíme už 2. ledna. Děti budou mít zase kupu zážitků," dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám