Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v prosinci obletěly svět fotografie z kouzelné svatby na Havaji závodníka F1 Jensona Buttona (35) a modelky Jessicy Michibaty (31). Jenže přesně po roce zazvonil zvonec a pohádky, která se začala rodit před šesti lety, je konec. Dvojice oznámila, že se rozchází.

„Jenson a Jessica se rozhodli jít každý svou cestou. Vše proběhlo velmi přátelsky a nikdo třetí v tom není,“ sdělila serveru MailOnline mluvčí britského závodníka stáje McLaren, jenž svou japonskou polovičku po bezmála pětiletém vztahu žádal o ruku loni v únoru na svatého Valentýna s prstenem v přepočtu za více než devět miliónů korun.

Poprvé se však poznali již v roce 2008 v jednom hotelovém baru v Tokyu, chodit spolu začali o osm měsíců později. Jejich vztah ovšem nebyl bez mráčku, na krátko se rozešli například v roce 2011.

Kamenem úrazu se prý stal nedostatek času a manželství na dálku. Zatímco Jenson se usídlil v Monaku a jezdí na závody po celém světě, Jessica má stále spoustu práce v rodném Japonsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám