Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sára Saudková fotí leckoho a prý je jí jedno, jakou má profesi. "Je mi jedno, jestli jsou to muzikanti, tesaři nebo kuchaři, i když je pravda, že na muzice si docela ujíždím, jsem na ní závislá, takže tohle pro mne byla srdeční záležitost," svěřila Super.cz, když se křtily fotografie, které nafotila pro kapelu Alkehol.

"Kluci byli hrozně prima, právě díky tomu, že to nejsou modelové, byli nádherně tvární. A v kombinaci s rozkošnou dívenkou Andrejkou," doplnila Sára, která klukům z kapely pořídila na focení nahou modelku.

To, že bylo muzikantů i s modelkou na fotce pět, ji nijak nerozhodilo. S hromadným focením má totiž zkušenosti. "Fotila jsem Pražskou komorní filharmonii, a těch bylo jako psů. A přinesli si i svoje nástroje včetně basy. To byl docela nářez, protože jsem je musela stmelit do nějakého tvaru. Nakonec se mi vešli na zahradu. Nicméně chtěla bych říct, že když před sebou máte nahatý model, je úplně jedno, co je jeho profesí nebo kdo je jeho milenka či manželka," dodala.

"Důležité je, co z něj dokážu vytáhnout. Kluky jsem samozřejmě nesvlékala, jen slečnu, a hoši pookřáli. Myslím, že ta kombinace dopadla úplně nádherně a zároveň provokativně. A to k rockové muzice podle mne patří," je přesvědčená Saudková.

Co se týče focení, má prý Sára sny na úrovni šestnáctiletých holek. "Líbilo by se mi portrétovat kapely, které mám ráda, jako jsou Pearl Jam nebo Rolling Stones," sní Sára a nebojí se, že by už pány nemusela zastihnout při životě. "Oni jsou tak prohulení a promoření tím vším, co mají v sobě, že jsou tak nakonzervovaní, že by přežili i světovou katastrofu," smála se fotografka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám