Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) je už více jak rok zamilovaný do finalistky České Miss Gabriely Bendové. I když dlouho tvrdil, že už v chomoutu nikdy neskončí, dvě svatby mu stačily, pomalu mění názor.

"Neříkám už ne kategoricky, ale není to tak, že bychom se za týden brali," nevylučuje třetí svatbu Bouček, který s krásnou Gábinou oslaví společně už druhé Vánoce a také příchod Nového roku.

"Na Štědrý den budeme každý se svojí rodinou. Gábina má sestru, které je devět let, bude se svojí rodinou a já se svými rodiči. Vánoce si uděláme předtím. Budeme spolu určitě ale na Silvestra a Nový rok," říká Bouček.

Dárky pro Gábinu už má nakoupené. "Mám rád dárkové poukazy, kam napíšu částku, je to nejkreativnější, člověk tam může napsat úplně cokoli. Když to pak nedodrží, nedá se to zpochybnit. Pod stromečkem to udělá velkou radost, kouzlo to má," směje se Bouček.

Gábina má to štěstí, že její partner jí pod stromeček poukaz opravdu nenadělí. "Dárky mám, ty diamanty teď ale propalovat nebudeme, ne?" dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám