Hlavní obsah
Článek

Série rozchodů a návratů zpěváka Bohuše Matuše (50) a jeho dlouholeté lásky Nikolky pokračuje! Jak Super.cz informoval, v září dala hvězda Fantoma opery své dívce košem a dušovala se, že je to tentokrát napořád. Teď už jsou ale zase spolu.

„S Nikolou jsme se rozcházeli na několikrát, tentokrát je to ale definitivní. Důvodem je, že nám to delší dobu neklapalo, jsme úplně jiné povahy. Je stresující, když se máte připravovat na práci a doma není klidné zázemí,“ tvrdil nám v září. Teď je ale vše jinak.

„S Nikolkou jsem dál. Ten den jsem byl podrážděný a hlavně opilý, tak jsem si taky něco napsal na zeď. Ve skutečnosti jsem se s ní nikdy nerozešel a vážně o tom ani neuvažoval. Ani na vteřinu jsme od sebe nebyli,“ řekl Bohuš Super.cz s tím, že informace, které nám tehdy zprostředkoval jeho manažer, jeho pravá ruka popletla. Což je ale celé nesmysl, protože toho sám zaúkoloval, aby nám dal vyjádření, a navíc slova o rozchodu o čtyři dny později zopakoval i v jiných médiích.

Udobřování každopádně probíhá, Bohuš přítelkyni koupil auto a učí ji řídit.

„Nikolce v té době zemřel tatínek, byla na tom dost zle, teď už je vše v pořádku,“ uzavřel Matuš. Tak snad to mezi nimi bude dobré na dlouho…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám