Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Mottlová (37) nafotila pořádně odvážné fotky. Bára vypadá, že nikdy netrpěla studem a dobře si je vědoma svých kvalit, opak je ale prý v soukromí pravdou. „Ráda fotím, navíc jsem, dá se říci, v domácím prostředí, protože v tomhle ateliéru jsem se skvělým fotografem Zdeňkem Krejcarem spolupracovala už mockrát," řekla Super.cz Bára.

"Máme se rádi a známe se poměrně dlouho, takže jsem se před ním ani moc nestyděla. Já vím, že tak nepůsobím, ale jsem velká stydlivka,“ řekla sexy blondýna.

Sérii lechtivých fotek herečka a reportérka primáckého pořadu New Look nafotila na přání producenta pořadu. „Nejprve jsem nad tím dost přemýšlela, ale pak jsem si řekla proč ne? Fotky jsou moc dobré. Dráždivé, ale zároveň decentní a téměř nic neukazují. Mám z nich radost a jsem ráda, že je co ukazovat,“ smála se.

Před Vánoci prý teď zažívá takové rychlejší období. „Mám to jako každý. Práce je dost, moc nevím, kdy a kam dřív skočit. Na Vánoce se těším, že si je užiju v přítomnosti svých blízkých, v pohodě a hlavně v klidu. To je nejdůležitější,“ doufá Barbora Mottlová. V novém roce ji prý čekají i určité změny, a to jak po stránce soukromé, tak po té pracovní.

„Snad už příští rok přijede ten princ na bílém koni a bude to všechno zalité sluncem. Ne, dělám si legraci. Beru věci, tak jak jsou. Nejvíce se na začátku roku těším na pokračování našeho pořadu New Look – chystají se tam určité změny – tak jsem na ně moc zvědavá,“ uzavřela Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám