Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V amerických společenských magazínech dostala letos největší prostor Caitlyn Jenner (74), která ještě donedávna prakticky neexistovala. V minulosti totiž šlo o Bruce Jennera, který zatoužil po ženské identitě.

Znovuzrozená Caitlyn se v USA stala miláčkem nejen transgender komunity a spřízněných sexuálních menšin, ale co se týče popularity, zastínila všechny své vlastní i nevlastní dcery. Konkurovat jí nemohla dokonce ani Kim Kardashian (43), která se letos stala podruhé maminkou.

Proměna Bruce v Caitlyn byla náročným procesem, který trval několik let. Držitel zlaté medaile z olympiády v Montrealu kromě hormonální léčby podstoupil také několik plastických operací, jimiž dosáhl ženské podoby. V případě jeho nohou ale nebyly drastické úpravy nutné. Udržované končetiny stačilo oholit a vystavit světu.

Caitlyn se svými stehýnky pochlubila v kalifornském Calabasas, kam si vyrazila na oběd s kamarádkou Candis Cayne. Holky si spolu zajisté měly co říct, protože se obě narodily v nesprávném těle. Otčím Kardashianek je už ovšem výstavní ženou a může si dovolit nosit proklatě krátké šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám