Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky roli striptéra ve žhavé podívané Bez kalhot nemá Channing Tatum o obdivovatelky nouzi, ale jeho srdce patří už devět let hollywoodské kolegyni Jenně Dewan. Na premiéře Tarantinovy novinky byla Tatumova manželka k nepřehlédnutí.

Herec, který se kvůli pokračování filmu Bez kalhot dostal opět do skvělé formy, si letos zahrál také v nepříliš pozitivně přijatém sci-fi snímku sourozenců Wachovských Jupiter vychází, ale ta největší sláva ho čeká až na sklonku roku. Režisér Quentin Tarantino jej totiž obsadil do westernu Osm hrozných, který je potenciálním adeptem na sbírání filmových cen.

Na premiéře v Los Angeles se Channing setkal s hereckými kolegy Samuelem L. Jacksonem či Kurtem Russellem, ale nikdo z nich se nemohl pochlubit tak dokonalým doprovodem jako on. Jenna Dewan, s níž se herec seznámil při natáčení tanečního filmu Let´s Dance, zvolila odvážný model, v němž vypadala na červeném koberci fantasticky. V průsvitných šatech toho sice odhalila více než dost, ale přesto nesklouzla k laciné podbízivosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám