Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se Taťána Kuchařová (36) vrátila z prezentace své charitativní činnosti v OSN v Ženevě, čekala ji jedna příjemná příležitost. Byla oficiálně představena jako tvář největšího kadeřnického řetězce v Čechách. Pomyslné žezlo tak přebírá po Daniele Peštové (53), která se z tohoto postu radovala několik sezon.

„Ze spolupráce jsem nadšená,” říká Kuchařová, která už plně využívá všech nabízených služeb a dále uvádí, „Pro mě, jako pro osobu, která často pracovně cestuje do zahraničí, je opravdu luxus mít možnost kadeřnického servisu, protože můj kadeřník se mnou na některé vybrané akce létá.”

Do konce roku se Kuchařová nezastaví. Čeká ji ještě focení další kampaně pro kosmetickou značku, jíž je čtvrtým rokem tváří a další focení pro nového klienta. Nejkrásnější dívka světa roku 2006 ale před Vánocemi hodlá zvolnit. „Naštěstí cestování nechávám na začátek příštího roku. Pět dní před Vánocemi oblékám tepláky a jdu péct cukroví,” směje se Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám