Hlavní obsah
Článek

Nejen české krásky, ale i pánové z Čech, Moravy a Slezska slaví úspěch ve světě! Aktuální Muž roku Jakub Kraus dosáhl na velmi slušné umístění v prestižní soutěži pánské krásy, když skončil na pátém místě.

Jakub „Krabička“ Kraus zabodoval na Mister International na Filipínách, předběhl jednatřicet soupeřů. Skončil jako druhý nejhezčí Evropan a jen čtyři pánové celkově z celého světa byli podle poroty zajímavější.

Kuba byl na Filipínách dva týdny, účastnil se tam charit (jeho dar, křišťálový orel, se vydražil za nejvíc peněz) a řady módních přehlídek.

„Když ohlásili páté místo, nevěřil jsem svým uším, že jsem to já,“ řekl fešák Kraus po soutěži.

„Filipínci jsou velmi přátelští a chtěli se s námi všude fotit. Je to zcela jiná kultura. Náš hotel museli chránit policisté, jinak jsme i kvůli fanynkám nesměli mimo areál hotelu. Někteří fanoušci byli až fanatičtí z krásných kluků z celého světa,“ dodal s úsměvem Jakub, který ještě před dvěma roky byl skoro cvalík. K proměně mu pomohla sympatická přítelkyně, která mu na Filipínách fandila v hledišti.

Vítězem se stal Pedro Mendes ze Švýcarska (ten také příští rok zavítá na Muže roku 2016), dále se umístili Brazilec a Korejec.

„Kubovi to moc přeju, účast na soutěžích vzal naprosto vážně, je to velký profesionál a ví, co chce. Teď se mu otevřou dveře do zahraničí, jako i dalším klukům, kteří uspěli v naší národní soutěži,“ má z umístění svého koně radost pořadatel Muže roku David Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám