Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takhle odvážnou Lucii Vondráčkovou (44) opravdu nikdy nikdo neviděl. Tedy vyjma jejího manžela Tomáše Plekance! Zpěvačka se na afterpárty sobotního Českého slavíka oblékla do šatů s dekoltem snů a všechny tím překvapila. I samu sebe. „Vůbec mi o tom nemluvte,“ zhrozila se v rozhovoru pro Super.cz!

„Byly krásné, ale je to opravdu na nějaké sexbomby. Moc jsem neodhadla své kojící parametry, takže se musím trošku uklidnit,“ řekla nám s úsměvem Lucie na autogramiádě ke kalendáři 12plus12 pro společnost DebRA, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel. Lucie se pro něj nafotila a říká, že setkání s pacientkou Makulkou bylo nádherné a nezapomenutelné.

Pak jsme se ale vrátili opět k jejím sobotním šatům, které zaujaly snad všechny její fanoušky.

„Nestyděla jsem se. V těch šatech mi bylo dobře, ale tak, jak jsem teď, budu dál, je to pro mě přirozenější. Všechny šaty mi ale navrhovala Jiřina Tauchmanová a bylo mi v nich fajn. Parádně jsem si to i díky ní užila,“ tvrdí Lucka.

Do Česka z Kanady, kde s manželem vychovává děti, dorazila nejen kvůli Slavíkovi a charitě. „Koncerty nemám, za chvíli odlétám. Přiletěla jsem také kvůli tomu, že do éteru jde nová písnička s Karlem Gottem. Jmenuje se Čas vánoční a až ji představím všem posluchačům, můžu zase odletět,“ prozradila nám zpěvačka.

Ta za vítěznou Slavicí Lucií Bílou zaostala o pouhých pět tisíc hlasů, ostatní zpěvačky měly o desítky tisíc hlasů méně. Kdo ví, zda příští rok už kolegyni neohrozí. Blížící se životní jubileum Bílé je sice silný protivník, ale Vondráčková se s ním popere novými písničkami.

„Slavík je motivující informace, protože je důkazem toho, že to, co děláte, někde rezonuje. To mi strašně pomáhá v práci. Vždycky, když dostanu nějakou podpůrnou injekci, daleko lépe se mi pak pracuje. Mám daleko víc energie,“ dodala Lucie Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám