Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30) má asi doma vojnu jako řemen! Soudě alespoň podle toho, že podle našich informací nedávno zburcovala její matka policii s tím, že se jí něco strašně vážného muselo stát, protože o sobě nedala pár hodin vědět. Žije snad chuděrka ve zlaté kleci?

Informace se nám donesla od zdroje blízkého vyšetřování. K nahlášení došlo v sobotu jednadvacátého listopadu v podvečerním čase, strážci zákona z Jesenice u Prahy si vyslechli tak strašidelné zprávy, že začali okamžitě jednat.

„Policie přijala oznámení o pohřešování jednadvacetileté dívky, kterou jsme do deseti minut zkontaktovali a do padesáti minut od oznámení vypátrali. Byla v pořádku,“ potvrdil Super.cz zprávy policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Policisté podle našich zpráv jen kroutili hlavou, jakou přísnost Eva doma asi má, když se po tak krátké době od přerušení komunikace kvůli ní alarmuje policie.

Sama Perkausová se rozhodla k poměrně legrační historce nevyjadřovat, jako hodná dceruška nám předala k telefonu matku. „Byl to běžný mateřský instinkt, když se dcera zpozdila. Je to normální věc, kterou pochopí každý rodič. Jako každá matka s dcerou nemáme přestřiženou pupeční šňůru, a když se zpozdí, máme znamení, posíláme si pravidelně po hodině smajlíky. To se nestalo. A protože nedávno se ztratila jedna šestnáctiletá dívčina, tak jsem na to reagovala tím, že jsem zpanikařila,“ považuje rodička Evy vyhlášení pátrání jako běžnou věc. Přes naše informace odmítá, že by začala vyšilovat už po dvou hodinách od posledního kontaktu s dcerou.

Eva již dříve o své matce prohlásila, že ji do osmnácti let držela extrémně zkrátka. Tak snad v tom nepokračuje…

Reklama

Další články

Načítám