Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si ji jistě jako reportérku dnes už neexistujících VIP zpráv na Primě. Odtud Barbora Hlaváčková odešla do konkurenční televize, kde si polepšila a těší se z postu moderátorky.

K nám se dostaly Bářiny zbrusu nové fotky, na kterých pózuje v odvážných outfitech a v lechtivých polohách. Jsme si jistí, že takto jste Hlaváčkovou v televizi rozhodně vidět nemohli. Snímky rozhodně nevznikaly jako podklad pro podpisové kartičky, či jako profilová fotka v televizi. Původně byly určené pro Bářina anglického přítele, se kterým se bohužel nemůže denně vídat. Ze snímků byla ale tak nadšená, že je pustila do světa.

„Fotila jsem s úžasnou šikovnou fotografkou Nikolou Bílkovou a make-up měla na starosti skvělá Míša Adámková. Vlastně jsme si udělaly takovou dámskou jízdu, takže svléknout se jenom do spodního prádla nebyl před holkama problém,” svěřila se nám Bára, která je za normálních okolností velmi stydlivá. „Ono se taky popíjelo víno, fotily jsme totiž v mém oblíbeném prostředí, v obchůdku s exkluzivními víny, mimo jiné i od Pierra Richarda,” vysvětluje.

Nefotilo se ale jen v interiéru, ale i pod širým nebem. „Nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad jsem pobíhala ve dvou stupních nad nulou jen tak ve spodním prádle s přehozenou pánskou košilí a šplhala se na vysoký dřevěný sud. To už byla zajímavá podívaná i pro kolemjdoucí pejskaře, ale stydět jsem se nestihla, protože jsem se snažila být přirozená, i když jsem se klepala zimou a husí kůži jsem měla úplně všude,” vzpomíná na zajímavé focení Bára Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám