Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingová soutěž Czechoslovak TopModel, jejíž ředitelkou je Simona Krainová (51), je poměrně mladá. Během galavečera, kdy byla zvolena v pořadí třetí vítězka tohoto klání, patnáctiletá Tatiana Zvolská, jsme vyzpovídali také první dvě krásky, které stanuly na stupních vítězů.

„Začala jsem cestovat, poznávám nové lidi a zjistila jsem, jaký ten modeling opravdu je,” popisuje svůj střet s realitou Nikola Krůželová, kterou překvapilo, jaká je mezi modelkami silná konkurence. „Modeling je tvrdý. Holky mají mezi sebou zvláštní vztahy a nejsou k sobě příliš přející,” svěřuje se vítězka roku 2014.

To historicky první vítězka této soutěže Kateřina Kozlová zatím neměla šanci příliš negativních zkušeností nasbírat. V době svého vítězství v roce 2013 jí bylo teprve třináct let, a tak začala pracovat teprve nedávno. „Už jsem hodně fotila. Už jsem byla i o prázdninách na tři měsíce na Tchaj-wanu. Strašně moc jsem si to užila, doufám, že tam ještě někdy pojedu,” říká Kateřina, která čtvrt roku pobývala v Asii bez rodičů. „Jsem hrdá na to, že jsem mohla absolvovat tuto soutěž, že jsem se dostala do modelingu. Jsem ráda, že jsem do té soutěže šla a že se stalo to, co se stalo,” komentuje svůj start v modelingu Kateřina Kozlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám