Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli někdo skutečně nemusí mít sebemenší pochybnosti o pravosti svého otcovství, je to rozhodně britský princ William (41). Jeho půlroční dcera Charlotte jako by mu z oka vypadla. Přesvědčte se sami porovnáním nejnovějších fotografií, které pořídila vévodkyně Catherine (42), s těmi, které zachycují Williama ve stejném věku. Snímky o víkendu zveřejnil Kensingtonský palác.

Benjamínek britské královské rodiny nebyl spatřen na veřejnosti od jeho červencových křtin v kostele svaté Máří Magdaleny v Sandringhamu. Charlotte je na obou snímcích zachycena v šatičkách s květinovým vzorem a volánkovým límečkem a bledě růžovém svetříku v sídle Anmer Hall v Norfolku, kde s rodiči a starším bratrem Georgem (10) vyrůstá.

Maminka Kate prostřednictvím snímků zároveň chtěla poděkovat britské veřejnosti za respektování soukromí rodiny. Jí i Williamovi nejvíc záleží na tom, aby jejich děti vyrůstaly v co nejpřirozenějším prostředí mimo ‚světla reflektorů‘ a bez tlaku médií, stejně jako se o to za svého života pokoušela při výchově Williama a Harryho (39) Lady Diana (†36).

Reklama

Další články

Načítám