Hlavní obsah
Článek

Dostaveníčko slovenské smetánky na akci Fashion Sparkling Charity Night v Bratislavě se pochopitelně nemohlo obejít bez třpytivých večerních rób. Nejodvážnější a zároveň nejnevkusnější šaty oblékla kontroverzní moderátorka Kristína Kormúthová.

Bývalá tvář zpravodajství slovenské veřejnoprávní televize se do mediálních dějin zapsala loni v květnu, kdy si na sociální síti postěžovala, že ji brzy ráno probudil Rom, který se z jejího domu pokusil ukrást okapovou rouru. Kristína traumatický zážitek popsala dost nevybíravým slovníkem a dodala: „Proč tohle nemůžeme my myslivci střílet jako škodnou?“

Rasistický komentář záhy smazala, ale přesto na svou nenávist doplatila. Kormúthová se sice za své jednání omluvila, ale televize ji stáhla z vysílání a následně s ní ukončila spolupráci.

Vnadná moderátorka se však neztratí ani bez televizního angažmá. Na charitativní večer dorazila v doprovodu návrháře Fera Mikloška v nápaditých šatech, které nebyly vkusné ani decentní. Kristína v nešťastně zkombinovaném modelu zúročila své ženské zbraně, jež pod průsvitnou látkou opravdu nikdo nepřehlédl.

Reklama

Další články

Načítám