Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbenému sportovnímu komentátorovi Robertu Zárubovi (56) a moderátorce Noře Fridrichové (38) se před sedmi měsíci narodila holčička Mariánka. A protože doma ještě vychovávají dcerku Dianu (3,5), je jasné, že jim na vycházky do společnosti moc času nezbývá.

Když k tomu připočteme Zárubovo pověstné vysoké pracovní nasazení, je až zázrak, že se sympatický páreček ve společnosti objevil. Záruba si totiž nechtěl nechat ujít benefiční večer StarDance, kam dorazili účastníci aktuální řady StarDance, ale i finalisté z let minulých.

Mezi ně patří i Robert Záruba, jenž tančil ve druhé řadě této oblíbené show. Po boku dvojnásobné maminy Fridrichové působil Záruba unaveným dojmem. A není divu. Benefiční večer si s partnerkou moc neužíval, protože ztratil hlas, což u komentátora zrovna není to pravé ořechové. Svou účast na večírku tak museli notně zkrátit.

Zato Noře Fridrichové to coby dvojnásobné mamině moc slušelo. Opět je štíhlá jako proutek a mateřství jí evidentně prospívá a přidává na půvabech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám