Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na perfektní postavu a mladistvou vizáž zpěvačky Heidi Janků byste vůbec netipovali, že dnes oslavila už třiapadesáté narozeniny. Heidi by totiž z fleku mohla přestoupit do klubu čtyřicátnic a nikdo by se vůbec nedivil, co mezi mladšími dámami zrovna ona dělá.

Zpěvačka se pořád může pyšnit výstavní postavičkou, o čemž svědčí i to, že se na rozdíl od řady svých vrstevnic klidně ráda pochlubí fotkami v plavkách. Půvabná zpěvačka ráda jezdí s manželem Ivem Pavlíkem na exotické dovolené, kde z ní tamější playboyové musí být celí paf.

Jakmile vystaví na odiv své krásné tělíčko, nemůžeme se jim ostatně vůbec divit. V bikinách si Heidi užívá i vánoční svátky, které pravidelně slaví někde u moře. Nejinak tomu bude zřejmě i letos. A jaký je zpěvaččin recept na neuvadající krásu? Stačí prý hlavně optimismus, ač u Heidi zjevně zafungovaly i geny...

"Když je člověk spokojený uvnitř, ono se to projeví i na celkovém vzhledu. A hlavně to moc neřešit. Nemám krizi středního věku, ale je mi tolik, kolik mi je, a mojí povinností je i vzhledem k mé profesi, abych se o sebe starala," prozradila před časem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám