Hlavní obsah
Článek

Eva Green, Penélope Cruz, Salma Hayek, Uma Thurman, Kate Hudson... Všechny herečky, všechny krásné a úspěšné ženy. Kromě povolání mají zmíněné dámy společného ještě něco - všechny se staly tvářemi slavného kalendáře známé značky alkoholu. Tou letošní je právě posledně zmiňovaná Kate Hudson.

Záběry z focení jsme již přinesli, Hudson do kalendáře, v němž převažuje červená barva, pózovala v několikerých šatech, všech s hlubokými výstřihy. A ve stejném duchu se nesl i výběr na středeční párty v New Yorku. Na červený koberec herečka vstoupila v třpytivém červeném overalu od návrháře Naeema Khana s odhaleným dekoltem a skoro to vypadalo, že si z jednotlivých snímků jen odskočila...

Hudson bude mít v kalendáři dvě tváře - hořkou a sladkou, jejich ztvárnění vložila značka do rukou fotografa Michelangela di Battisty. „Je to pro mne čest, že mne oslovili, abych nafotila tento prestižní kalendář. Moc se mi líbilo pracovat s Michelangelem a myslím, že se nám povedlo vytvořit obě dvě protichůdné postavy,“ uvedla ke spolupráci herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám