Hlavní obsah
Článek

Brněnská zpěvačka Madalena Joao, kterou můžete znát z první řady české SuperStar, před rokem přivedla na svět syna Eliáše. A jeho první narozeniny proběhly ve velkém stylu. Mrkejte na fotky jejího rozkošného kloučka, šťastné maminky i poprvé odtajněného otce chlapečka!

„Narodil se sedmého listopadu kolem jedenácté dopoledne, takže jsem to trochu oslavila vínkem. Narozeniny Eliáše jsme jinak prožili v rodinném kruhu v Brně. Dostal hromadu dárečků a byl šťastný,“ chlubí se zpěvačka se silným hlasem.

Už od mala je z klučíka velký cestovatel, s matkou pořád pendluje mezi Prahou a Brnem. „Musím se přiznat, že jsem se bála reakcí lidí na tmavé dítě, přece jen se teď neustále řeší imigranti, ale lidé jak v Brně, tak v Praze reagují dobře, a pomáhají ochotně i s kočárkem. Syn je jinak veselé dítě, pořád se směje, tančí a i ve čtyři hodiny ráno, když mě probudí, má úsměv na tváři. To se pak vstává mnohem lépe,“ říká a jedním dechem přidává, že chybělo málo a dítě mohlo být bez tatínka.

Její přítel Alpha Diallo totiž těsně před porodem odjel do USA, což jeho těhotnou lásku naštvalo, takže chlapce pojmenovala česky, jinak, než se dohodli.

„Požádal mě o odpuštění, já to přijala. Brzy syna tedy přejmenujeme na původně zvažovaného Ilyase,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám