Hlavní obsah
Článek

Obsazení kontroverzní zpěvačky do seriálu American Horror Story se ukázalo jako problematické. Lady Gaga (38) sice do páté řady vnesla erotické dusno, ale diváci dali jasně najevo, že na její odhalování nejsou až tak zvědaví.

Lady Gaga se ráda svléká i na koncertech, takže nikoho příliš nepřekvapí, že se ve stejném duchu nese i její role. Zpěvačka dostala v úspěšném seriálu velkou příležitost poté, co jej opustila Jessica Lange, ale sledovanost jasně dokazuje, že to nebyla nejlepší volba.

Už v úvodní epizodě si Lady Gaga užila brutální erotickou scénu a seriál se na vlně pikantností veze nadále. Popová rebelka se tak dočkala i postelové scény s Mattem Rossem. Zatímco herec byl před kamerou úplně nahý, zpěvačka si nechala rajcovní prádlo.

Dovádějící Lady Gaga diváky velice rychle omrzela. Zatímco první díl páté série s podtitulem Hotel sledovalo na stanici FX 5,8 miliónu diváků, poslední dosud odvysílaná šestá epizoda jich měla jen 2,6 miliónu. Tvůrci American Horror Story přesto potvrdili, že chystají další řadu. O tom, zda se v něm objeví Lady Gaga, však není rozhodnuto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám