Hlavní obsah
Článek

Jen málokterá žena má takové štěstí, aby si necelé tři měsíce po porodu mohla stoupnout před objektiv profesionálního fotografa. Romana Pavelková (39) to štěstí a odvahu měla. Zrzavá modelka přijala nabídku na focení módního editorialu s džínovou módou pro nový online magazín, který vznikal pod taktovkou fotografa Daniela Zahrádky.

„Vzhledem k tomu, že jsem fotila s Danielem Zahrádkou, kterého dobře znám, ostatně stejně jako zbytek týmu - stylistky Petru a Karin i make-up artistku Arianu Bernard, tak se mi pracovalo velice dobře. Focení bylo skvělé a perfektně jsem si to užila,” říká čerstvá maminka.

Romana je opět ve skvělé formě. Během těhotenství byla těžší o šestnáct kilogramů. Momentálně jí zbývají už jen tři kila a bude na své původní váze. „Snažím se chodit pravidelně cvičit, i když je to s malým dost náročné. Musí se mnou jít manžel, nebo kamarádka, aby se o Maxíka po dobu mého tréninku někdo postaral. Tréninky třikrát týdně tak nepřipadají v úvahu, ale vždy, když to jde, tak toho využiji,” říká Romana, která dále popsala svůj jídelníček: „Co se týče jídla, tam se moc omezovat neumím, a upřímně se mi ani nechce. Vzhledem k tomu, že stále kojím a potřebuji, aby měl syn plnohodnotnou výživu, žádné diety nedržím. Jediné, co jsem odbourala, je sladké, kterého jsem si během těhotenství užila až až.”

Focení v ateliéru po celou dobu asistoval její tříměsíční syn. Přítomnost syna v ateliéru modelku uklidňovala, a tak celá práce proběhla velmi pohodově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám