Hlavní obsah
Článek

Kateřina Kristelová (44) se rozhodně nepyšní výškou modelek, ale titul Miss přeci jen získala. Moderátorka vysoká 165 centimetrů přiznala, že už tenkrát pochopila, co jsou to zákulisní boje. Už ve dvanácti letech si holčičky v soutěžích dávaly špendlíky do lodiček.

"Vyhrála jsem ve dvanácti letech Miss tábora Kounice. Všechny kamarádky chtěly být Miss a já je porazila, já jsem vyhrála. Titul Miss už mi nikdy nikdo nevezme," řekla Super.cz se smíchem Kateřina. "Dávaly jsme si špendlíky do lodiček. Byly tam velký zákulisní boje, a to mě zocelilo. Kounice mě připravila na šoubyznys, znám taktiky a vím komu dávat špendlíky do bot," upřesnila s úsměvem Kristelová, která je nyní ambasadorkou soutěže začínajících krásek Miss Junior.

"Trávila jsem poslední tři měsíce tak, že jsem objížděla Českou republiku a Slovensko a vybírali jsme na castinzích holky na finále. Jsem naprosto překvapená, jak se stihly některé holky dostat do kondice, kterékoliv jsme řekli, aby na sobě zapracovala, tak se tak stalo," řekla Kristelová.

"Byla tam velmi výrazná zrzka Tereza Vašutová, která měla úžasný obličej, ale byla silnější. Prošla s odřenýma ušima a jasně jsme jí řekli, že se musí zpevnit. Strašně na sobě zamakala, v semifinále nás překvapila a je z ní finalistka," dodala Kristelová, kterou nyní čeká soustředění s finalistkami a finále 24. listopadu v divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám