Hlavní obsah
Článek

Tři čtvrtě roku byla sama, teď už je ale zamilovaná až po uši! Modelka Dominika Mesarošová (38) se po nepovedeném vztahu s podnikatelem Markem dušovala, že dlouho žádného chlapa nechce vidět. Podle našich exkluzivních informací už ale nějaký ten pátek chodí s kontroverzním fotbalistou Davidem Limberským, který měl nedávno průšvih jak hrom, když řídil opilý, boural a pak se snažil z místa nehody ujet!

„David je z Dominiky nadšený. Dává si pozor, komu o ní povídá, ale přece jenom je to na něm i poznat, že je zaláskovaný,“ prozradil Super.cz zdroj z blízkosti fotbalisty.

Ten si zkomplikoval kariéru poté, co v září opilý boural ve svém bentley v Praze na Smíchově a posléze se snažil ujet. Fotbalový klub Viktoria Plzeň, kde působí, mu za to odebral kapitánskou pásku a napařil pokutu téměř milión korun. Navíc ho čeká soud a dvojnásobnému otci hrozí až tři roky natvrdo.

Jestliže v práci má nyní problémy, v soukromí prý jenom kvete. Kvůli nové lásce!

„Kdo vám to řekl? K tomu se opravdu nechci vyjadřovat. Jsme kamarádi a dál bych to nerozváděla,“ utrousila šokovaná Mesarošová, když jsme se jí na nový vztah zeptali.

Že randí s Davidem, může být pro někoho o to pikantnější, že sama Dominika měla před pár měsíci nehodu, když do ní naboural opilec. Jeho auto bylo na odpis, modelka to své musela dát do opravny, měla bolesti a musela nosit krční límec.

„Dominika se o tom tématu nechce vůbec bavit. Říká, že se mají rádi a že není fér zmiňovat neštěstí, které Davida potkalo,“ prozradila nám Dominičina kamarádka.

Sama Mesarošová je - pro někoho možná překvapivě - docela domácí puťka, takže může být ideální partnerka. „Když se zamiluju, tak se se mnou muž má fantasticky. Starám se o něj, jak nejlíp umím. Vyvařuju, pečuju o něj,“ prohlásila před časem prsatá dívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám